HET KWALITATIEVE ALTERNATIEF

De PrimeSource Cleaninglijn is nauwkeurig en met veel zorg samengesteld.
Wij leggen u graag uit op welke manier deze kwaliteit is terug te vinden
in de producten en diensten van PrimeSource Cleaning.

NEEM DIRECT CONTACT OP

hoogconcentraten1

Onze jarenlange ervaring in de schoonmaakwereld en de opgebouwde deskundigheid op het gebied van schoonmaakmiddelen resulteert in deze innovatieve PrimeSource Cleaninglijn! Een complete lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten die u bovendien een significante kostenbesparing opleveren! Naast een complete PrimeSource Cleaninglijn helpen we u ook graag bij het standaardiseren van uw hulpmaterialen. Denk hierbij aan borstelwerk, pads, doeken, sponzen, moppen, werkwagens en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ons private label

PrimeSource is het private label van Bunzl en King. Wij hechten er veel waarde aan dat we u een ruime keuze kunnen bieden. Naast de welbekende A-merken laten wij u daarom graag kennismaken met het PrimeSource assortiment.

Professioneel aan het werk

PrimeSource Cleaning bestaat uit een betrouwbaar en overzichtelijk assortiment reinigingsmiddelen en hulpmaterialen voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Van een schone vaat tot aan het reinigen van uw vloer. Met deze brede productrange bieden we een totaaloplossing die uitblinkt in eenvoud.

Voor uw gemak hebben we de PrimeSource Cleaninglijn ingedeeld in vier categorieën.

Gebouwonderhoud

Gebouwonderhoud

Een stralend schoon gebouw, de juiste uitstraling!

Lees meer

Gebouwonderhoud

Vaatwas

Vaatwas

Het beste resultaat voor een perfect schone vaat!

Lees meer

Vaatwas

Keukenhygiëne

Keukenhygiëne

Goede hygiene is van cruciaal belang. Ook in de keuken!

Lees meer

Keukenhygiëne

Hulpmaterialen

Hulpmaterialen

Waarbij kwaliteit, ergonomie en efficiency tellen!

Lees meer

Hulpmaterialen

Een milieubewuste oplossing!

Naast kwaliteit van onze producten staat ook milieu hoog in het vaandel. Zo voorziet het PrimeSource Cleaning assortiment in stijlvolle doseerflessen voor dagelijkse reinigers en navulzakken om de doseerflessen weer opnieuw te vullen. Het resultaat: minder logistiek en minder afval. De reinigingsmiddelen in een bag-in-box verpakking zorgen ervoor dat het karton en de folie gescheiden met het afval mee kunnen. Daarnaast wordt de duurzaamheid per product duidelijk aangegeven in de vorm van het het Ecolabel, AISE symbool en/of het Nordic Ecolabel. We doen er met PrimeSource Cleaning dus alles aan om ook het milieu schoon te houden! 

Wilt u meer weten over de milieu- en kwaliteitslabels die u terugvindt op de producten? Hier vindt u er alles over!

Doseersystemen

De PrimeSource Cleaning kan met gemak worden aangevuld  met een doseersysteem. Heeft u de voorkeur om op één of meerdere plaatsen in uw bedrijf sprayflacons, emmers of de schrobzuigmachine te vullen? Dan bent u met onze KIWA-gecertificeerde doseerunits die op het waternet kunnen worden aangesloten, altijd voorzien van de juiste dosering.  In onze lijn hebben we de beschikking over doseerunits die 1 of 4 producten afzonderlijk kunnen doseren en die 4, 16 of 30 liter gereed product per minuut kunnen afgeven. Elke locatie is uniek! Wij brengen  op basis van uw wensen en mogelijkheden een gedegen advies uit. 

Hulpmaterialen

U vindt hier een kernassortiment aan hulpmaterialen voor de schoonmaak. Kunt u een product niet vinden? Neem contact met ons op, dan helpen we u verder.