De PrimeSource Cleaninglijn is nauwkeurig en met veel zorg samengesteld. Wij leggen u graag uit op welke manier deze kwaliteit is terug te vinden in de producten en diensten van PrimeSource Cleaning.

ecolabelEcolabel                                                                                                                                           

Het Ecolabel geeft aan dat producten zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van: grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.

www.ecolabel.eu

 

AISEAISE

Het AISE symbool geeft aan dat er door de producent duurzaam en verantwoord wordt gewerkt.

AISE staat voor Association Internationale de la Savonnerie, de la Détergance et des Produits d’Entretien en is de Europese vereniging van producenten van reinigingsmiddelen.

http://www.aise.eu/

 

nordic ecolabelNordic Ecolabel

Een aantoonbaar geringere milieubelasting gedurende de gehele levenscyclus van een vergelijkbaar product zonder Nordic Swan milieukeurmerk. Van grondstoffen, energie- en waterverbruik, tot schadelijke stoffen, verpakking en afval.

http://www.nordic-ecolabel.org/

 

FSCFSC certificering

Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor (onder meer) het papier en papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De grondstof (pulp) is dus niet afkomstig uit bos met hoge natuurwaarden ('oerbos') en ook niet van plantages waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken. Het keurmerk zegt dus iets over de herkomst van de grondstof voor het papier en papierproducten. Het keurmerk stelt geen eisen aan het productieproces van papier of karton.

http://www.fsc.nl

 

greenkeyHet inzetten van producten met een Europees Ecolabel of Nordic Ecolabel zijn  natuurlijk goed voor uw MVO beleid, maar ook instanties als Green Key en Milieuthermometer Zorg beoordelen op het inzetten van producten met Ecolabel.