GOEDE HYGIENE, ESSENTIEEEL IN DE KEUKEN!

Om de keuken elke dag tot in de puntjes schoon achter te laten,
hebben wij een efficiënte en overzichtelijke
PrimeSource Cleaninglijn voor uw keuken ontwikkeld.

keukenhygiene

Om de keuken elke dag tot in de puntjes schoon achter te laten, hebben wij deze efficiënte en overzichtelijke cleaninglijn voor uw keuken ontwikkeld.

Hoogconcentraat

Met de hoogconcentraten van PrimeSource Cleaning maakt u een bewuste keuze. U kunt met één liter geconcentreerde reiniger maar liefst 200 sprayflacons vullen. Een aanwezige doseerdop op deze hoogconcentraten  zorgt altijd voor de juiste dosering. De doseerflessen zijn bovendien eenvoudig na te vullen met de navulzakken. We beperken daarmee het verpakkingsafval, met een lagere belasting voor het milieu tot gevolg.

Schoonmaakplannen op maat

Ook voor uw keuken mag u naast het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen ondersteuning op maat verwachten! Bij de implementatie van de totale cleaninglijn voor uw keuken, stellen wij een klantspecifiek schoonmaakplan voor u op! Aan de hand van een inventarisatie in uw keuken krijgen we een beeld van de te reinigen oppervlakken en objecten. In het schoonmaakplan staat overzichtelijk in een schema aangegeven wat, wanneer en met welk middel gereinigd dient te worden. De kleurcoderingen in het schoonmaakplan zijn afgestemd op de kleuren van het product en de kans op fouten is hierdoor minimaal.

Om de kwaliteit van het reinigen van uw keuken te waarborgen kunt u met de bijgeleverde controlelijst en productinformatiebladen alles blijven monitoren. Verandert er iets in uw huidige situatie? Dan maken wij uw schoonmaakplan direct weer actueel!

Handreiniging

Maak het reinigingsconcept in uw keuken compleet met onze PrimeSource zeepdispenser, handzeep en desinfectie. Het wassen van handen is onlosmakelijk verbonden aan een goede hygiëne, ook in de keuken!